Huszonötödik (júnis 2 szerda):

 
A tegnapestéről pár szót:
 
A hely nagyontetszett, bár csak a pub részét láttam. Ülőhely abszolút nemvolt, így az elején álltunk, a vége felé meg táncoltunk. Negatívumként megemlíteném h egy közepes méretű kocsmához képest a hét szekuriti szerény véleményem szerint kicsit sok (ebben a hétben nincs benne az ajtóban álló kettő és a kerti részben álldigáló egykettő). A kabátunkat le kellett adni a ruhatárba (ránkszólt az egyik szeki), nem tehetted le akárhova... A ruhatár drágább volt mint a sör;). Jahigen a sör... csak €2 volt ami itt nagyonjónak számít (egy átlagos helyen 9előtt €4.50 környéke, utána pedig egyel drágább). Valószínűleg nem a legjobb minőségű italt adták, mivel ma reggel még azt hittem olyan napom lesz mint Ben Stillernek a Derült Égből Polli-ban a fűszeres kajától (pedig nincs érzékenybélszindrómám). Most már nincs semmi bajom szerencsére. Megemlítendő még h hat olasszal töltöttem az estét. Később csatlakozott hozzánk egy brazil colos srác is.
 
Egyre nagyobb csoporttal járunk ebédelni. Ma péló úgy tizenketten voltunk. Az eredeti csapatunkhoz csapódtak az új olasz szakácssrácok illetve Sasha. A kávészünetben az új svájci emberekkel voltam (a délelőtti óráról), így megtudtam h nemszeretik az ír pubokat, a sört és az élőzenét. Nemakartam megkérdezni h akkor mit keresnek itt, mert amúgy elégszimpatikusnak tűntek. A harmadik kérdésük az volt h hol találnak diszkót:) 
 
Hm a délutáni órán ma kevesebben voltunk mint tegnap. A spanyol nő meg egy francia úgydöntött nemkíváncsi a társaságunkra, ezért nem látogatják többet az órákat:) ezt annyira nemsajnálom...
 
Franchesca-val eldöntöttük h elmegyünk egy viking túrára (ez a csaj őrült. Nem iszik alkoholt, cserébe cigizik és mindig boldog, de a dúrvánboldog fajtából. Olyan mintha szedne vmit:) de erősen ellenzi a drogokat). Ez egy kétéltű buszt jelent aminek a felső szinjén utazol (általában gyerekek) vikingsapkában és néha ordítani kell. Az igazat megvallva vagy 100 méterenként.  Ami izgalmassá teszi az utazást (ezeken kívül), hogy a busz a folyóban is tesz egy kört. Ez valszeg a péntek délutáni programunk lesz. Remélem Sima is csatlakozik... bírom a srácot...:)
 
Ma este ismét pubeste. De aszem most vmi vízipipáshelyre megyünk. Az igazat megvallva nemtudok részleteket. Maj talán holnap:) jó8!

A bejegyzés trackback címe:

https://matyikulfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr342053997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása