énéscsakén 2010.06.07. 22:05

harmincadik

 Harminc (június 7 hétfő):

 
Úgy döntöttünk a tegnapi kirándulást át tesszük mára. 11re beszéltünk meg egy találkozót a szokott helyre. Miután mindenki megérkezett, kisétúltunk az egyik vasútállomásra, megvettük a jegyönket Howth-ig és vissza. Kicsit ugyan várnunk kellett a vonatra, de ez nemvolt probléma, ugyanis itt még sütött a nap (többékevésbé). Egy 20 percnyi utazás után megérkeztünk Howth-ba. Az első ami megfogott ebben a helyben (ahogy kiléptünk a szerelvényből) az a fish and chips illata volt. Éhesek voltunk, de először le akartunk nézni a tengerhez. A kikötő elég közel volt az állomáshoz, úgykb 100 méternyire. Itt életemben először láttam természetes környezetében fókát. Tökjóvolt:).
 
 
Sajnos esett az eső, így a part "beach" részére, akármennyire szerettünk volna, nemtudtunk lejutni. A széljakómat "otthon" hagytam (mégegyszermondom ott még sütött a nap, delegalábbis nem esett at eső), pedig nagyon jól jött volna. Szerencsére elég régóta vagyok itt ahhoz h esernyőm mindig legyen. A kikötő után elindultunk ebédet szerezni (természetesen fish and chips-et). A belvárosban találtunk is egy eléjó helyet. Sajnos az elégjó magában foglalja aztis h 20percet kellett sorban állnunk, hogy megkapjuk a halunkat (és ez csak egy takeaway menü volt). Szóval miután teli lett a gyomor, gondoltuk "hideg is van, az eső is esik, kéne keresni egy pub-ot". Rövidke keresgélés után végre megtaláltuk a tökéletes helyet egykis lazításra.
 
 
Itt elütöttünk vagy 3 órát, csináltunk egy csomó fotót, megismerkedtünk pár öregecske írrel. Végül szinte puszipajtásokként hagytuk ott őket. Az eső sajnos nem állt el így visszaindultunk a vasúttal, most pedig "itthon" vagyok. Jó8!

A bejegyzés trackback címe:

https://matyikulfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr772064258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása