Huszonnegyedik (június 1 kedd):
 
(Elfelejtettem megemlíteni Réka, hogy az említett óceánjáró olyan magas volt, hogy ha felnéztél rá szédültél:))
 
Ma kedd volt egész nap, sőt még mindig tart. Végre újabb emberek is érkeztek a csoportunkba. Két csaj és egy srác Svájcból. Szeretem ezt az országot:). Na megismerni nem volt időm őket (eddig egy órát töltöttünk együtt). Egészsokan érkezett Olaszországból is... ma találkoztam egy trombitás sráccal, aki mellesleg szakácsnak tanul. A szakácssuliból jöttek vagy 15-en. Továbbra is csak én magyarkodom itt. Nemis bánom:)
 
A délutáni órán is szaporodtunk. Mármint új emberek érkeztek:). Két nő spanyolhonból... illetve egy lány svájcból... (Sasha - nemtom mi a helyes írásmód). 
 
Maeste egy pub-ba megyünk ahol elvileg keddenként a sört jó áron (2euro) adják. A hely kétszintes, az alsó helyen gyakorlatlilag egy kocsma található, a felsőn pedig diszkó. Ide csak megfelelő öltözetben és megfelelő (alkoholmentes) állapotban lehet belépni... aztmondják...
 
Jahigen, nemtom milyen oknál fogva, de gyakorlatilag megszűnt a vezetéknélküli inernetkapcsolat a szobámban. Ezért mostantól a suliból kell neteznem. Ott csak 17:00 ig van wifi, így valszeg nemnagyon fogunk msn-ezgetni a maradék másfél hétben, Illetve a blogom folyamatosságában is kisebb fennakadásokra lehet számítani. A képfeltöltésről inkább nem is beszélek...  Megértéseteket előre is köszönöm:). Hú ez a bejegyzés elégrövidre sikerült:) Jó8!

A bejegyzés trackback címe:

https://matyikulfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr432051305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hondani 2010.06.02. 21:45:16

ha minden igaz kaptál egy mailt freemailedre tőlem
üdv

Csukli 2010.06.03. 16:30:57

Hát igen, ezt mindjárt gondoltam:)
süti beállítások módosítása